• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Країни зі стрімким зростанням цін на житло: Україна посіла 24 місце рейтингу
    Опубликовано: 2022-01-10 18:53:01

    Міжнародна консалтингова компанія Knight Frank склала та опубліковала рейтинг Global House Price Index за підсумком третього кварталу 2021 року.

    Як зазначили дослідники, попри сильне подорожчання житла, у 18 країнах з’явилися ознаки того, що ціни досягли піку. Однак у більшості країн було відзначено незначне зростання. Спад стався лише в Малайзії та Марокко.

    Україна в рейтингу розташувалася на 24 місці з показником 11%. З урахуванням інфляції українське житло не подорожчало – показник дорівнює нулю. У рейтингу наша країна розташувалася між Литвою та Чилі.

    Традиційно перше місце посідає Туреччина із показником 35,5%. На друге місце увірвалася Південна Корея, житло в якій подорожчало на 26,4%. Так, вона ще у минулому рейтингу за другий квартал була на 31 місці. До першої п’ятірки увійшли також Нова Зеландія (21,9%), Швеція (20,3%) та Австралія (18,9%).

    Инф. finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.