• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Американські компанії «найняли» рекордну кількість роботів за рік
    Опубликовано: 2021-11-15 08:01:53

    За даними Association for Advancing Automation, заводи та інші промислові користувачі “найняли” 29 000 роботів вартістю 1,48 мільярда доларів, що на 37% більше, ніж за той же період торік. Це побило попередній пік, досягнутий в той же період у 2017 році. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

    Деталі

    Багато хто, намагаючись повернути назад працівників, звільнених через пандемію COVID-19, розглядав роботів як альтернативу людській робочій силі.

    “Компанії просто не можуть знайти потрібних людей — ось чому вони прагнуть до автоматизації”, — розповів президент Association for Advancing Automation Джефф Бернстайн.

    Роботи проникають в нові куточки економіки. Промисловими роботами давно закуповуються автомобільні компанії, проте у 2020 році сукупні продажі іншим видам бізнесу вперше перевищили обсяг продажів автомобільному сектору, і ця тенденція збереглася у 2021 році. За перші 10 місяців замовлення на роботів для автомобільних підприємств зросли на 20% — до 12 544 одиниць, в той час, як замовлення неавтомобільних компаній збільшилися на 53% — до 16 355.

    “Справа не в тому, що автомобілебудування сповільнюється — воно зростає. Але інші галузі — від металургії до виробників продуктів харчування — ростуть ще швидше”, — вважає Бернстайн.

    Юліана Росковінська

    Источник: УНН



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.