• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • До 250 тисяч грн: ООН роздає бізнес-гранти підприємцям на сході України
    Опубликовано: 2020-08-10 08:42:26

    Підприємці, що подадуть заявки у межах програми, зможуть отримати максимум 250 тисяч гривень на один грант.

    Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу, уряду Королівства Данія та уряду Японії оголошує конкурс малих бізнес-грантів на започаткування, відновлення чи розширення мікро, малих та середніх підприємств.

    Конкурс проведуть на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

    Метою програми є відновлення або посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону.

    Загальна сума грантового пулу, який розподіляється протягом 2019-2020 років, складає 5,24 млн доларів, у тому числі 2,56 млн доларів для конкурсу, що оголошується. Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням.

    Максимальна сума одного гранту — 250 000 гривень. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проекту.

    Заявки потрібно подавати виключно через онлайн систему прийому заявок за посиланням grant.ccc-tck.org.ua. Заявки заповнюються і подаються лише українською мовою.

    Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 6 вересня 2020 року. Неповні заявки та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

    Нагадаємо, програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

    Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

    Инф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.