• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Промисловий 3D-друк в Україні став доступнішим
    Опубликовано: 2020-01-31 17:14:34

    У 2020 році компанія Infomir придбала першу в Східній Європі промислову лінію 3D-друку HP Jet Fusion 5210. З її допомогою українські стартапи зможуть випускати пластикові вироби швидко і недорого. У порівнянні з традиційною технологією лиття 3D-друк має ряд переваг.У 2020 році компанія Infomir придбала першу в Східній Європі промислову лінію 3D-друку HP Jet Fusion 5210. З її допомогою українські стартапи зможуть випускати пластикові вироби швидко і недорого. У порівнянні з традиційною технологією лиття 3D-друк має ряд переваг.

    3D-друк: чому це вигідно?
    Для лиття пластика використовують пресформи — «негатив» об'єкта, куди під тиском заливають розплавлений полімер. Оскільки температура матеріалу досягає 270°С, пресформу виготовляють із алюмінію, сталі або інших сплавів. Це робить процес довгим і дорогим, тому лиття окупається лише при серійному виробництві. Створення прототипів та постійне вдосконалення продукту вимагають великих інвестицій.

    Питання дорожнечі, тривалості і «негнучкості» виробництва ефективно вирішує 3D-друк. Тут не потрібна пресформа: об’єкт створюється шляхом послідовного додавання шарів. Звідси і назва: адитивне виробництво (від англ. to add — додавати). Такий підхід дозволяє експериментувати, випускаючи деталі будь-якої складності швидко і в будь-якій кількості.
    Промисловий 3D-друк в Україні став доступнішим  - фото 3 Павло Мараховський, керівник проекту Jooby Smart City:
    «Адитивне виробництво — вдале рішення, щоб надрукувати партію прототипів і послідовно вивчити продукт. Коли виправлені недоліки форми, можна запускати серійне виробництво».HP Jet Fusion 5210: можливості для виробника

    Промислова лінія тривимірного друку HP Jet Fusion 5210 друкує вироби:
    швидко — технологія в 10 разів швидше існуючих пропозицій на ринку;в будь-яких кількостях — від одного до десятків тисяч;будь-якої складності — друк впорається там, де деталь важко або неможливо відлити через складну геометрію або склад;будь-якого ступеня деталізації — установка друкує з роздільною здатністю 1200х1200 DPI та наносить шари завтовшки 0,08 мм;з кращою ізотропією — характеристики виробів максимально стабільні та не залежать від тиражу;в якості, що не вимагає подальшої обробки — вироби відразу готові до експлуатації.

    Только для вас

    Вітчизняним виробникам більше не доведеться замовляти 3D-друк за кордоном: тепер і в Україні є висококласне обладнання для створення прототипів, тестування дизайну продукту і запуску дрібносерійного виробництва.

    Промисловий 3D-друк в Україні став доступнішим  - фото 3 Павло Мараховський, керівник проекту Jooby Smart City:
    «Infomir допоможе стартаперам, які зазвичай обмежені в фінансах і часі. Проекту недостатньо отримати першу партію інвестицій: потрібно довести, що стартап гідний другої. Для цього за короткий термін потрібно виготовити деяку кількість пристроїв (наприклад, 100) — часто таке завдання не здійснити в рамках обмежень часу і бюджету. Однак 3D-друк вирішує її легко, швидко і недорого».

    Дізнатися докладніше про технології 3D-друку і розрахувати вартість замовлення можна на офіційній сторінці проекту.
    3D-друк — найдоступніша і швидка технологія виготовлення пластикових деталей і прототипів. Українська компанія Infomir придбала лінію промислового друку HP Jet Fusion 5210, це допоможе стартапам та виробникам.

    https://ubr.ua/news



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.