• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Протягом 2006 року "АероСвіт" планує поповнити парк літаків
    Опубликовано: 2006-02-27 16:07:00

    2006 року авіакомпанія "АероСвіт" планує збільшити флот за рахунок трьох літаків компанії Боїнг (Boeing) та двох регіональних літаків Ан-148.

    Відтак, парк Боїнгів у розпорядженні авіакомпанії збільшиться цього року до 15 машин. Вже у квітні "АероСвіт" отримає середньомагістральний літак Боїнг 737, а влітку – ще один Боїнг 737 та далекомагістральний Боїнг 767.

    Розвиток авіапарку дасть змогу компанії розпочати 2006 року польоти за новими міжнародними напрямками Київ – Неаполь, Сімферополь – Москва, Донецьк - Тель-Авів та збільшити кількість рейсів на раніше опанованих середньомагістральних лініях  до Будапешта, Варшави, Праги, Санкт-Петербурга, Софії, Стамбула і Стокгольма. Частішими стануть польоти і за трансконтинентальними маршрутами до Торонто, Нью-Йорка, Бангкока, Делі і Пекіна.

    Протягом року "АероСвіт" також розраховує отримати 2 регіональних літаки Ан-148 на умовах, що мають бути погоджені між авіакомпанією і виробником цієї техніки. "АероСвіт" планує використовувати Ан-148 як на внутрішніх, так і на міжнародних авіалініях (Варшава, Будапешт, Прага, Бєлград, Софія, Кишинів, країни Прибалтики) за умов сертифікації повітряних суден для польотів в країни ЄС та забезпечення технології їхнього обслуговування в зарубіжних аеропортах.

    На сьогодні парк авіакомпанії складається з 12 літаків: 10 машин Боїнг-737 і 2 далекомагістральних лайнерів Боїнг-767.

    Авіакомпанія "АероСвіт – Українські авіалінії" обслуговує 66 повітряних маршрутів, у тому числі 55 міжнародних - до 27 країн світу та 11 внутрішньоукраїнських.

    Прес-служба авіакомпанії “АероСвіт – Українські авіалінії”







    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.