• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр транспорту та зв'язку України Віктор Бондар зустрівся з Послом Індії в Україні
    Опубликовано: 2006-02-24 16:02:00

    Відбулась зустріч Міністра транспорту та зв’язку України Віктора Бондаря з Надзвичайним та Повноважним Послом Індії в Україні Дебебратою Саха. Було визначено напрямки двостороннього співробітництва, серед яких, зокрема, питання залучення індійських інвестицій в транспортну галузь України, участь українських підприємств в тендерах з будівництва дорожніх та залізничних транспортних мереж в Індії, ознайомлення індійських інженерів та технічних спеціалістів з можливостями модернізації та технічного обслуговування на залізницях України.

    Перспективним, на думку учасників зустрічі, є питання підготовки індійських кадрів у навчальних закладах залізничного транспорту та дорожнього господарства України.

    Відзначено також, що Індія зацікавлена у проведенні навчальних програм з участю українських інженерів автомагістралей. Віктор Бондар та пан Дебебрата Саха  обмінялись інформацією щодо можливостей проведення навчання в сфері морського судоплавства обох країн та розширення географії польотів в галузі цивільної авіації.

    Інф. MINTRANS

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.