• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Порошенко продовжив дію підвищеного мита на експорт металобрухту ще на рік
    Опубликовано: 2017-08-06 12:08:57

    Президент Петро Порошенко підписав закон про мито на експорт металобрухту, який продовжує дію мита у розмірі 30 євро на рік.

    Повідомлення про це розміщено на сайті Верховної Ради.

    Згідно з інформацією, Закон "Про внесення зміни до розділу ІI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку" повернуто у парламент з підписом президента 1 серпня.

    Нагадаємо, на початку червня Рада проголосувала за законопроект №6382 і продовження на два роки дії збільшеного мита на експорт металобрухту.

    Представництво ЄС в Україні виступило із закликом не продовжувати дію мит на експорт металобрухту, тому що цей крок порушить домовленість із ЄС щодо скасування цих мит.

    Президент повернув законопроект у парламент з пропозицією продовжити дію мита не на два роки, а на рік.

    13 червня Верховна Рада проголосувала за законопроект з врахуванням президента.

    Як пояснила перед голосуванням представник президента в парламенті Ірина Луценко, президент вказав на те, що продовження мита на експорт металобрухту на рівні 30 євро за тонну на два роки порушить міжнародні зобов'язання України.

    pik.cn.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.