• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За півроку прибуток Укрзалізниці зріс на 3,9 млрд, - Балчун
    Опубликовано: 2017-08-03 12:17:22

    Від початку 2017 року, чистий прибуток підприємства Укрзалізниця збільшився 3,9 млрд грн, а капітальні інвестиції зросли в 1,8 рази
    Про це написав у Facebook очільник Укрзалізниці Войцех Балчун

    "Маємо свіжі цифри. Так, від початку 2017-го року чистий прибуток ПАТ «Укрзалізниця» покращився на 3,9 млрд.грн. Інвестиції зросли на 180% ", - пише Балчун.

    За його словами, ці фінансові результати є відображенням тих успішних реформ, які були проведені на підприємстві.

    Так, загальні доходи компанії зросли на 5,6 млрд.грн та склали 35,3 млрд грн, що на 17,6% більше ніж за аналогічний період.

    Крім того, в Укрзалізниці планують в 2017 році придбати рекордну кількість нових вагонів. При цьому лише на власних потужностях компанія виготовить 2 тисячі одиниць рухомого складу.

    " У 2017 році хочемо виробити та придбати їх рекордну кількість. Нехай мотивацією для вітчизняних виробників буде те, що лише на власних потужностях Укрзалізниця їх зробить понад 2 тисячі штук" , - пише Балчун.

    espreso.tv



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.