• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Херсоні готуються до серійного випуску фінсько-українських комбайнів
    Опубликовано: 2017-07-18 22:05:26

    Для серійного випуску нового фінсько-українського зернозбирального комбайну Skif-280 Superior на Херсонському машинобудівному заводі вже готують конвеєрну лінію.

    Про це повідомив журналістам в місті Гола Пристань Херсонської області, де у п’ятницю урочисто відкрили новий зерноперевантажувальний термінал, збудований компанією “Нібулон”, голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.
    “Це перший херсонсько-фінський комбайн, який побудований два тижні тому. Зараз вже компонується (на Херсонському машзаводі. – Ред.) конвеєрна лінія”, – розповів Гордєєв.

    Як він зазначив, “у цьому фінському комбайні 60% (комплектуючих. – Ред.) буде херсонського виробництва”.

    Голова ОДА також акцентував увагу на тому, що комбайн Skif-280 Superior “є конкуретний Джон Дірам (американським комбайнам John Deere. – Ред.) та іншим комбайнам, і його вартість дешевше на порядок в порівнянні з цими комбайнами”.

    Перший комбайн Skif-280 Superior було доставлено у місто Гола Пристань і презентовано учасникам урочистої церемонії відкриття нового зерноперевантажувального терміналу, серед яких були представники міністерства аграрної політики та продовольства України, міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Європейського банку реконструкції та розвитку, Міжнародної фінансової корпорації, дипломати європейських країн, інші офіційні особи.

    Як повідомляв Укрінформ, на Херсонському машинобудівному заводі стартувало виробництво зернозбирального комбайну Skif-280 Superior, який є версією фінського комбайну Sampo Rosenlew SR 3085 Superior. Проте на цьогорічну міжнародну агропромислову виставку “Агро-2017” Херсонський машзавод комбайн Skif-280 Superior не привіз – його не встигли підготувати до виставки і пообіцяли презентувати найближчим часом.

    Херсонський машинобудівний завод є одним з найстаріших вітчизняних підприємств сільгоспмашинобудування. ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Херсонський машинобудівний завод” було створене у травні 2009 року на базі виробничих потужностей ТОВ “Херсонський машинобудівний завод”. У свою чергу, ТОВ “Херсонський машинобудівний завод” було створене на базі переданих йому у 2007 році основних фондів ВАТ “Херсонські комбайни”, яке започаткувало випуск в Україні вітчизняних зернозбиральних комбайнів “Славутич”. У 2010 році Херсонський машзавод почав виготовляти зернозбиральні комбайни “Скіф”, а в 2013 році спільно з компанією CLAAS (Німеччина) виготовив перші зернозбиральні комбайни “Скіф-Тукано”. Проте невдовзі випуск комбайнів “Скіф-Тукано” на Херсонському машзаводі було припинено.

    ks.ridna.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.