• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Приватні облгази мають платити за користування газорозподільними мережами
    Опубликовано: 2017-07-16 15:01:10

    Прем'єр закликав Раду підтримати законопроект, що дозволяє нараховувати плату за користування газорозподільними мережами, які на даний момент експлуатуються приватними облгазами на безкоштовній основі.
    Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході години запитань до уряду у Верховній Раді закликав парламент підтримати законопроект, що дозволяє нараховувати плату за користування газорозподільними мережами, які на даний момент експлуатуються приватними облгазами на безкоштовній основі. "Нам потрібно прийняти закон, який дозволить нараховувати плату за користування мережами. В тому числі ми працюємо над тим, щоб дати місцевим органам влади можливість керування мережами на рівні міст, районів і так далі. Як тільки ми знайдемо правильне юридичне рішення, в тому числі за підтримки українського парламенту - потрібен закон, який дозволить нам нараховувати плату за користування мережами, - ми це зробимо", - сказав Гройсман.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.