• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Корпорація «Богдан» відкидає звинувачення в експорті автобусів в Абхазію
    Опубликовано: 2017-07-02 09:09:13

    Корпорація «Богдан» спростувала інформацію, ніби вона постачала свої автобуси до окупованої Росією грузинської території Абхазія.
    Прес-служба корпорації нагадала, що починаючи із 2010 року завод – виробник автобусів «Черкаський автобус» та дистриб’юторська компанія «Український автобус» були під управлінням менеджменту Промінвестбанку і остаточно перейшли у власність банку на початку 2011 року.

    Відповідно до умов договору передачі залогових активів (ПАО «Черкаський автобус» та ТОВ «Український автобус») кредитору (ПАО «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний Банк») менеджмент корпорації «Богдан» не контролював фінансово-господарську діяльність цих компаній.

    Також нагадуємо, що корпорація «Богдан» неодноразово наголошувала, що з 2009 року Порошенко П.О. не має жодного відношення до корпорації «Богдан».

    Раніше колишній голова Одеської облдержадміністрації, колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі в ефірі ток-шоу «Інша Україна» звинуватив Петра Порошенка в тому, що в період з 2010 по 2010 роки «Абхазія була торговим партнером Петра Порошенка, який тоді був власником «Богдана».

    procherk.info



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.