• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Укрзалізниця» починає тестувати електронний квиток на поїзд «Iнтерсіті» до Польщі
    Опубликовано: 2017-06-28 11:07:06

     «Укрзалізниця» у тестовому режимі запускає сервіс електронного квитка по поїзд до польського Перемишля.

    Так, за словами заступника начальника департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення "Укрзалізниці" Олександра Красноштана, електронний квиток можна буде придбати на поїзд "Інтерсіті" + №705/706 Київ - Львів - Перемишль". Наразі сервіс буде працювати у тестовому режимі, однак згодом пасажири зможуть користуватись такою послугою на постійній основі.

    "В найближчій перспективі електронного квитка на всі поїзди у сполученні Україна-Польща. Тож вже дуже скоро необхідність йти до каси по квиток залишиться лише згадкою", - зазначив Красноштан.

    Нагадаємо, що швидкісний поїзд "Інтерсіті"+ сполученням "Львів-Перемишль"почав курсувати з 23-го грудня минулого року. Вартість проїзду з Києва до Перемишля у вагонах І класу становитиме орієнтовно 574 грн, ІІ класу – 406 грн.

    Зі Львова до Перемишля у вагонах І класу можна буде дістатися за 235 грн, а у вагонах ІІ класу за 172 грн.

    Вартість проїзду в гривнях залежить від курсу євро на день оформлення проїзного документа (зазначена вартість проїзду в гривнях розрахована по курсу 1 євро = 27,5099 грн, станом на 20 грудня 2016 року).

    При проїзді у внутрішньому сполученні, наприклад, з Києва до Львова, вартість проїзду залежатиме від коефіцієнтів гнучкого регулювання по днях тижня. Наприклад, найдешевший проїзд буде у вагонах І класу – по вівторках, у вагонах ІІ класу – у четвер та суботу.

    032.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.