• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Цінова політика «Укрзалізниці» вдарить по соціальній стабільності
    Опубликовано: 2016-12-30 19:39:33

    Державна адміністрація залізниць України ПАТ «Укрзалізниця» погодила підвищення залізничних тарифів у наступному 2017 році. Рівень підвищення ставок вантажних перевезень вже затверджений, а ось за пасажирські перевезення ще йде обговорення. Експерти відзначають, що в результаті це позначиться на соціальній стабільності суспільства і викличе бунт серед населення.

    У 2017 році «Укрзалізниця» підвищить ставки на вантажні перевезення на 26%. Планується також підняття тарифів і для населення, в цілому на 35%. Однак, це питання на сьогоднішній день все ще залишається відкритим. Якщо дану ставку підтвердять, це викличе крайнє невдоволення в суспільстві. Більш того, деякі експерти стверджують, що ці гроші підуть не так на модернізацію парку і поліпшення якості перевезень, а на виплату пенсій своїм колишнім працівникам. Такої думки дотримується Аналітик в сфері транспорту В'ячеслав Коновалов в ефірі «ГС».

    «Варто (очікувати підвищення тарифів для населення, -ред.), Раз Мінінфраструктури вже затвердив попередньо. Хоч вони довго не погоджували, два місяці футболили цей фінплан, потім якимось чином домовилися. Ось вчора була презентація якраз підсумків року Мінінфраструктури, і було оголошено, що все-таки зі скрипом затвердили. Але тут треба розуміти ще процедурний момент. Наступним етапом йде же затвердження Кабміном. А я цього там не помітив в порядок затвердження. Я думаю, там вони ще візьмуть тайм-аут на узгодження додаткове », - прокоментував ситуацію пан Коновалов.

     

    У будь-якому випадку, всі внутрішні витрати ляжуть на плечі кінцевого споживача. Хоча раніше заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов повідомляв, що позиція міністерства така, що збитки державної компанії від пасажироперевезень повинні компенсуватися чисто з державного бюджету.

    rbn.cc



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.