• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Оболонь потрапила у гучний скандал через Крим
    Опубликовано: 2016-11-20 16:00:00

    Не встигли ще користувачі забути скандали з виробниками напоїв Coca-Cola і Pepsi, які на інтерактивних картах, оприлюднених на власний сайтах, зображали окупований Кримський півострів як частину Російської Федерації, подібним чином осоромився ще один виробник.

    Так, користувач Олександр Чернов у своєму дописі в Фейсбук поділився фото, зробленим в окупованому терористами Донецьку. На ньому зображено етикетку напою «Живчик», який випускає відома українська фірма «Оболонь». В якості виробника там вказано «Севастопольський завод напоїв», розташований, на думку компанії в місті Севастополь, Російська Федерація (!). Користувач відверто обурений таким повідомленням. Він запитує, про що тут йдеться – бардак у мізках горе-виробників чи в їх ліцензіях? Чернов наголошує, що, на жаль, дехто вважає, що це - «просто бізнес» під час «гібридної війни».

    Деякі користувачі погрожують, що звернуться з позовом до суду на виробника, який так зухвало порушує українське законодавство. Інші зауважують, що може йтися про франшизу і київський офіс компанії, ймовірно, не причетний до таких порушень. Решта ж закликають влаштувати бойкот і відмовитись від продукції, яку виробляє «Оболонь». Від самої компанії коментарів поки що не надходило.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.