• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За жовтень «Укрспирт» планує виробити близько 954,00 тисячі дал продукції
    Опубликовано: 2016-10-21 19:00:00

    З цього місяця державне підприємство «Укрспирт» запустило у роботу 3 МПД – Козлівське, Липницьке та Рава-Руське. Ще 12 структурних підрозділів ДП «Укрспирт» успішно продовжують виробляти свою продукцію.

    Липницьке МПД почало виробляти спирт після 2-річної перерви – востаннє завод запускався у 2014 році. Козлівське та Рава-Руське МПД відновили свою роботу після невеликого простою – обидва були зупинені навесні 2016 року. Таким чином, станом на сьогодні працюють 15 виробничих майданчиків ДП «Укрспирт».

    Заводи виробляють етиловий спирт різних рівнів очистки – спирти «Екстра», «Люкс» та «Пшенична сльоза». Загалом за жовтень планується виробити близько 954,00 тис.дал продукції.

    «Нами був проведений ряд робіт по модернізації та запуску цих підприємств. Та в найближчий час кількість працюючих виробництв буде збільшена. Адже ми ведемо переговори з партнерами та очікуємо підвищення попиту на нашу продукцію. Також не слід забувати про наближення новорічних свят», – коментує т.в.о. директора – заступник директора ДП «Укрспирт» Олег Дрожжін .

    Довідка: Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» – понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик. «Укрспирт» реалізує продукцію на внутрішньому та зовнішніх ринках.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.