• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Уряд пускає ціни на соціальні продукти у вільне плавання
    Опубликовано: 2016-10-08 18:00:00

    Формувати ціни дозволять виробникам продуктів.

    "Проект постанови розроблено з метою практичного дослідження дієвості цінового регулювання, що регламентується постановою уряду від 1996 року номер 1548, і подальшого ухвалення рішення про доцільність такого регулювання" – наголошував перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, представляючи постанову.

    Призупинять регулювання цін зокрема на дитяче харчування, хліб, борошно, крупи, яйця, соняшникову олію та м'ясо-молочні продукти. Раніше експерти зазначали, що ціни на ці продукти не повинні б суттєво зрости. Адже підприємці вже давно знайшли способи обходити нормативи. Скажімо, на 0,1% змінюють показник жирності молока, масла чи сметани й автоматично не підпадають під держрегулювання.

    Раніше повідомлялося, що з 1 жовтня в Україні тимчасово скасують державне регулювання цін на продукти харчування. Експеримент, який триватиме до кінця року, є антикорупційним кроком та покликаний подолати один з інструментів тиску на бізнес, наголошував глава Кабміну Володимир Гройсман.

    depo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.