• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ольга Трофімцева: ЄС приєднається до позовів України проти Росії
    Опубликовано: 2016-10-02 18:00:00

    Євросоюз в якості третьої сторони приєднається до позовів України проти Росії, які були подані до СОТ. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" розповіла заступник міністра аграрної політики і продовольства Ольга Трофімцева.

    "Окрім розширення квот по деяких позиціях, ми отримали політичну підтримку в торговельних диспутах з РФ в рамках СОТ. Пані Мальстрьом повідомила про те, що ЄС надіслав до СОТ офіційного листа щодо наміру приєднатись як третя сторона до тих позовів, які були подані Україною в СОТ з приводу торговлених та транзитних обмежень. Працюємо далі", - написала Ольга Трофімцева.

    Нагадаємо, 1 липня 2016 року Росія ввела заборону на транзитні автомобільні та залізничні перевезення з України в Казахстан і Киргизію. Заборона стосується товарів, щодо яких в Росії застосовуються ставки ввізних мит, відмінні від "нуля", а також товарів, включених до списку санкцій.

    Після цього Україна направила запит до СОТ щодо блокування транзиту українських товарів по російській території і порушення норм СОТ.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.