• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна підпише протокол до угоди про створення ЗВТ між учасниками ГУАМ
    Опубликовано: 2016-09-28 16:00:00

    Президент України Петро Порошенко уповноважив заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Наталію Микольську на підписання протоколу про правила визначення країни походження товарів до угоди про створення зони вільної торгівлі між учасниками Організації за демократію та економічний розвиток (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова).

    Про це йдеться в розпорядженні Президента №253.

    У розпорядженні передбачається, що Україна залишає за собою право застосовувати зміни товарної позиції на рівні хоча б одного з перших чотирьох знаків, для визначення країни походження білого цукру, що виготовляється з тростинного цукру.

    Раніше Кабінет міністрів України заявив, що країни-члени Організації за демократію та економічний розвиток (Грузія, Україна, Азербайджан, Молдова) мають намір восени обговорити можливість введення зони вільної торгівлі.

    Довідка: ГУАМ - регіональна організація, створена в 1997 році Грузією, Україною, Азербайджаном і Молдовою.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.