• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Найбільша в світі компанія з виробництва добрив з’явиться в Канаді
    Опубликовано: 2016-09-14 19:00:00

    Канадські компанії Agrium і Potash Corp. оголосили про злиття з метою створення найбільшого в світі виробника добрив для зернових культур. Капіталізація новоствореної компанії складе близько 36 млрд доларів.

    Надалі, завдяки синергетичного ефекту від злиття, загальна вартість може зрости ще на 5 млрд доларів, а її дохід вже за підсумками першого року може на 250 млн доларів перевищити об'єднаний дохід Agrium і Potash Corp. Нова компанія має стати лідером на світовому ринку калійних, азотних і фосфорних добрив.

    Крім того, акціонерам Potash Corp. відійде 52% нової компанії, а акціонерам Agrium - 48%. Назва нової компанії поки не визначено. Операцію планується закрити до середини 2017 року після схвалення її акціонерами обох компаній і отримання необхідних дозволів від антимонопольних органів.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.