• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДП «Укрспирт» модернізує Воютицьке МПД
    Опубликовано: 2016-09-03 16:00:00

    У кінці серпня Державне підприємство «Укрспирт» відновило виробничу лінію на Воютицькому місці провадження діяльності. Завод вже отримав замовлення на першу партію продукції – засоби для очистки скла. Замовником стало ТОВ «Лінкс лабораторії» – компанія, що займається автомобільною, промисловою та будівельною хімією. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

    Воютицьке МПД має сучасне обладнання, яке дозволяє виготовляти широкий асортиментний ряд продукції. Крім того, керівництво ДП «Укрспирт» вирішило модернізувати Воютицький завод для підвищення його рентабельності.

    «Найближчим часом на Воютицькому МПД ми розпочнемо модернізацію системи спалювання рідкого палива парогенераторів. До кінця року парогенерація відбуватиметься із застосуванням мазуту або коксохімічного палива, що дозволить скоротити питомі витрати теплової енергії на 5% та підвищити енергетичну безпеку. Ми робимо перший крок до переходу всіх парогенераторів ДП «Укрспирт» на ресурси з відновлювальної сировини», – коментує Георгій Вергелес, начальник технічного управління.

    Довідка: Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» – понад 36 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.