• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Великий виробник хлібопродуктів побудує новий завод
    Опубликовано: 2016-08-22 09:00:00

    Холдинг “Хлібні інвестиції” має намір збільшити обсяги виробництва, також у планах підприємства будівництво нового хлібозаводу. Про це розповів власник компанії Юрій Триндюк.

    “Якщо зараз на київському хлібозаводі ми виробляємо близько 110 тонн хлібобулочних виробів на добу, то з новими потужностями ми збільшимо цю кількість до 200 тонн на добу”, — зазначив він.

    “Я збираюся купити ще один майданчик та побудувати новий хлібозавод. Ми вже працюємо над проектом цього підприємства”, — розповів Триндюк.

    Крім того, він зазначив, що якщо раніше найбільший гравець на ринку хліба компанія “Київхліб” перевершувала всіх інших у два рази за обсягом реалізації, то зараз цей розрив вже не такий великий.

    “Через події на сході країни похитнулися позиції Lauffer Олександра Лещинського. Зараз є кілька гравців, у яких приблизно однакові частки: це “Київхліб”, “Хлібні інвестиції”, “Кулиничі”, “Формула смаку” та Lauffer”, — додав підприємець.

    ВАТ “ХК “Хлібні інвестиції” є одним з найбільших українських холдингів з виробництва хлібопродуктів, який займає 7% ринку хлібобулочних виробів України. Історія розвитку налічує понад 8 років роботи на ринку хліба.

    finance.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.