• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сєвєродонецький «Азот» відновить роботу наприкінці року
    Опубликовано: 2016-08-11 13:00:00

    Роботу сєвєродонецького заводу «Азот», який виробляє мінеральні добрива та іншу хімічну продукцію, може бути поновлено не раніше кінця 2016 року.

    Про це заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Юрій Гарбуз, передає 112.UA.

    «На жаль, ми поки що не можемо запустити завод (хоча деякі домовленості вже є), поки не матимемо запасного резерву електропостачання. Найближча перспектива розв'язання цієї проблеми — кінець поточного року», — прокоментував Грабуз.

    «Зараз ремонтується електролінія, що йде від Щастя на Михайлівку, потужністю 200 кВт. Як відомо, ЛЕП не працюють через пориви та неможливість їх відремонтувати через постійні обстріли бойовиків», — додав він.

    Гарбуз зазначив, що запуск «Азоту», з одного боку, дозволив би працевлаштувати безліч безробітних, з іншого — забезпечив би місцевих аграріїв мінеральними добривами.

    Також голова Луганської ВЦА заявив, що не спілкувався з власником «Азоту», та зізнався, що, прийшовши на поточну посаду, «не знав всієї глибини цієї проблеми».

    Крім того, Гарбуз повідомив, що підключення Луганської області до Єдиних енергетичних систем України може відбутися лише через рік-півтора, робота в цьому напрямку триває.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.