• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нібулон» активно нарощує об’єми річкових вантажоперевезень
    Опубликовано: 2016-07-19 17:00:00

    За перше півріччя поточного року судноплавною компанією ТОВ СП «Нібулон» Південним Бугом транспортовано понад 46 тис. тонн сільськогосподарських вантажів, що на 35 % більше, ніж було перевезено річкою за весь 2015 рік.

    Про це повідомляє прес-служба компанії.

    «Таким чином, завдяки річковим перевезенням на автомагістралі області для транспортування сільгосппродукції з Новоодеського району до Миколаєва не виїхали на дороги близько 2 тис. вантажівок», — йдеться в повідомленні підприємства.

    Окрім того, біля 15 тис. тонн зерна за перші дні своєї роботи прийняла філія «Вознесенська».

    «За підрахунками "Нібулонівських" експертів, господарствам, що знаходяться в радіусі 100 км від нового термінала у Вознесенському районі Миколаївської області, більш вигідно доставляти на підприємство збіжжя малотоннажним транспортом, що не завдає шкоди дорогам», — зазначають в компанії.

    «За радянських часів Південним Бугом перевозили максимально 50 тис. тонн зерна в рік. Нам же майже вдалося досягти такого показника лише за декілька місяців. Окрім того, річковими шляхами можна транспортувати не лише зерно, а й різні будівельні матеріали (пісок, щебінь тощо)», — зазначив генеральний директор «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.

    Крім того, у планах компанії довести обсяги зернових вантажів, що перевозяться Південним Бугом, до 1 млн тонн. Завдяки цьому кількість вантажівок на автошляхах зменшиться на понад 42 тисячі, а, згідно з інформацією Мінінфраструктури, кожен мільйон тонн вантажів, перенесених на річку, заощаджує близько 790 млн грн на ремонті дорожнього покриття.

    Довідка:

    ТОВ СП «Нібулон» — підприємство з вертикально інтегрованою структурою, вирощує сільськогосподарську продукцію, збирає урожай, транспортує, зберігає, допрацьовує продукцію на власних побудованих елеваторних ємностях загальною місткістю понад 1,2 млн тонн і відвантажує на експорт через власні високотехнологічні перевантажувальні термінали для зернових і олійних культур.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.