• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тука розповів про крах металургії на Донбасі
    Опубликовано: 2016-06-23 22:00:00

    Колишній глава Луганської ОДА, а нині заступник міністра з окупованих територій Георгій Тука повідомив про зупинку Дніпровського і Алчевського металургійних комбінатів, які входять в корпорацію "Індустріальний союз Донбасу".

    Про це Тука написав на своїй сторінці в Facebook.

    "Зупинився Алчевський меткомбінат. Ура? За ним, як і передбачалося, зупинився комбінат в Дніпрі. Теж "ура"?", - повідомив Тука. І додав, що не знає, скільки ще зупинилося суміжних компаній і фірм. Про причини зупинки Тука не повідомив.

    Варто зазначити, що Дніпровський меткомбінат імені Дзержинського і Алчевський меткобінат входять в корпорацію "Індустріальний союз Донбасу". До 24,99% ІСД - у Олега Мкртчана і екс-губернатора Донецької області Сергія Тарути, але його частка арештована за позовом ВТБ. 2015 рік українські меткомбінати, що входять до складу ІСД, завершили зі збитками 24,8 млрд гривень.

    znaj.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.