• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «МЕТРО» начнет продавать одежду от украинских дизайнеров
    Опубликовано: 2016-02-03 22:00:00

    Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» разом з відомим українським дизайнером впроваджують передові європейські тенденції на українському ринку роздрібної торгівлі.

    Авторська колекція дизайнерського одягу вперше буде ексклюзивно представлена у торгівельних центрах METRO вже у кінці лютого.

    Починаючи з 24 лютого 2016 року у всіх торгівельних центрах METRO у відділі «Шафа» можна буде придбати якісний дизайнерський жіночий одяг за доступною ціною, створений спеціально для клієнтів компанії одним з найкращих українських дизайнерів.

    Офіційна презентація та показ колекції за особистої участі дизайнера відбудеться 27 лютого 2016 року у Києві, в ТЦ METRO Позняки (пр-т П. Григоренка, 43).

    Нагадаємо, що у листопаді 2015 року в усіх торговельних центрах METRO завершилося впровадження інноваційного проекту «магазин в магазині».  Відтепер у всіх 23 магазинах METRO функціонують концептуальні магазини одягу «Шафа» з ексклюзивним асортиментом та унікальними пропозиціями для клієнтів.

    kontrakty.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.