• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іран хоче співпрацювати з Україною у водній індустрії та енергетиці
    Опубликовано: 2015-11-11 14:00:00

    Іранська сторона закликала МЗС України передати це повідомлення українським відповідальним органам та компаніям.

    Іран закликає Україну до співпраці у водній індустрії та електроенергетиці, а також пропонує українським підприємствам співробітництво з профільної іранською компанією CAHIP.

    Відповідна інформація міститься в опублікованій на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі в ноті, направленій посольством Ірану в Україні Міністерству закордонних справ.

    "Вищезазначена компанія CAHIP готова до співробітництва у сфері інженерно-технічних послуг в галузях водного господарства та електроенергетики з українськими підприємствами, які працюють у зазначених галузях", - йдеться в документі.

    Крім того, іранська сторона закликала МЗС України передати це повідомлення українським відповідальним органам і компаніям.

    Як повідомляв УНІАН, Іран зацікавлений в імпорті зернових з України в обсязі до 3 мільйонів тонн.

    Міністерство економічного розвитку і торгівлі раніше відзначало, що близька перспектива зняття економічних санкцій з Ірану актуалізувала питання розвитку українського аграрного експорту до цієї країни.

    economics.unian.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.