• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Trigon Agri продає свій російський актив
    Опубликовано: 2015-11-04 23:00:00

    Trigon Agri підписала рамкову угоду з Ellania Бізнес Inc. (Кіпр) про відчуження ростовського кластера.

    Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

    Компанія розраховує отримати € 25 млн, у тому числі € 14,5 за землі та споруди. Щодо ціни техніки та обладнання компанія буде вести переговори після домовленості. Також передбачається продати урожай 2016 року, ціна на який враховуватиме прибутковість вирощування культур.

    Завершення операції планується не пізніше 28 серпня 2016 року.

    «Це робиться, щоб зменшити позики групи і зосередитися на прибуткових операціях в Україні. У 2015 р група обробляє 47 тис. га в Україні. Важливо, що земля в Україні знаходиться в оренді в середньому протягом 16 років », - прокоментував голова Ради компанії Йоаким Хеленіус.

    Нагадаймо, що раніше агрохолдинг Юрія Косюка «Миронівський хлібопродукт» обміняв свої російські активи на українські землі шведської групи Agrokultura. В результаті обміну МХП позбувся  40 тис. га землі й зерносховищ на 150 тис. т у Воронежі, отримавши натомість  60 тис. га земель і 90 тис. тонн сховищ «Агрокультури» з локацією у Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.