• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нафтогаз» вирішив приносити прибуток з наступного року
    Опубликовано: 2015-10-14 15:00:00

    У НАК «Нафтогазі» планують подолати дефіцит та вийти на прибуткову діяльність у наступному році. Про це повідомив голова правління «Нафтогазу Андрій Коболєв, передає прес-служба компанії.

    Крім того, у «Нафтогазі» розраховують з 2017 року стати бездефіцитним. Адже, у 2014 році збиток компанії склав 88,4 млрд грн, а дефіцит фінансових ресурсів – 108,6 млрд грн.

    Зокрема, пан Коболєв зазначив, що шлях виходу з дефіциту це «процес, який буде відбуватися за рахунок поступового переходу від субсидування ціни газу для всіх до надання прямих субсидій виключно незабезпеченим громадянам».

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Міненерго розповіли на скільки зросли обсяги споживання газу в країні. Крім того, у відомстві повідомили, що протягом жовтня-початку листопада, Україна планує довести запаси газу в ПСГ майже до 18 млрд куб м.

    Анастасія Войтко

    jkg-portal.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.