• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Завод з японськими технологіями запрацює на Яворівщині
    Опубликовано: 2015-09-16 21:00:00

    Японська компанія Fujikura, яка спеціалізується на виробництві електрообладнання і автозапчастин, побудує завод на Львівщині – у Яворівському районі. Про це заявив виконавчий директор компанії Ічіро Камада на брифінгу в Києві.

    «Ми сподіваємося, що зможемо стати частиною відновлення економіки України і зростати разом», – зазначив Ічіро Камада.

    За його словами, компанія інвестує у будівництво заводу $6 млн. Спершу на підприємстві працюватиме 300 осіб з перспективою зростання штату до 3000 осіб.

    При цьому японський виробник сподівається, що обіг підприємства вже 2016 року становитиме $30-40 млн.

    Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус запевнив, що уряд України надаватиме посильну допомогу інвесторам.

    Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Fujikura збудує завод у Львові, а саме в індустріальному парку «Рясне 2». На початку вересня уже було повідомлення, що компанія шукає працівників на новостворений завод. Майбутнім працівникам компанія пропонує офіційне працевлаштування, стажування за кордоном та системне преміювання.

    Компанія Fujikura заснована в Японії 130 років тому та налічує понад 50 тис. працівників у всьому світі. Одним з її напрямків діяльності є виготовлення кабельних мереж для провідних європейських автомобільних виробників, згідно з японськими стандартами якості.

    zaxid.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.