• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Торгова марка «Новий Світ» перейде Харківському заводу шампанських вин
    Опубликовано: 2015-09-14 13:00:00

    У Міністерстві аграрної політики України запропонували Харківському заводу шампанських вин використовувати торговельну марку «Новий Світ» і випустити сорт вина під цією маркою.

    Про це повідомив радник міністра аграрної політики Олександр Лієв, пише «Sobytiya.info».

    «Харківський завод шампанських вин зацікавився такою можливістю, — написав він у «Фейсбуці». — Сподіваюся, до Нового року з'явиться на наших столах вино «Новий Світ». А на етикетці буде написано " Крим — це Україна!"»

    Як пояснив Лієв, зареєстрована торгова марка «Новий Світ» належить державі Україна. Раніше її використовувало українське держпідприємство «Новий Світ».

    «Після анексії Криму і захоплення самого держпідприємства продаж продукції "Новий Світ" в Україні та в цивілізованому світі неможливий. Але використання торгової марки "Новий Світ" цілком реально і на інших українських підприємствах із сплатою роялті за використання державі Україна», — підкреслив радник міністра.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.