• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Будівельники вже пройшли 80% Бескидського залізничного тунелю
    Опубликовано: 2015-09-09 23:00:00

    Про це сьогодні під час міжнародної науково-практичної конференції сказав керівник Львівської залізниці Богдан Піх, передає кореспондент «Вголосу».

    За його словами, будівництво тунелю у Карпатах триває цілодобово.

    «Загальна довжина нового тунелю становить 1800 метрів. Станом на сьогодні вже пройдено півтора кілометра», – сказав Піх.

    Він також додав, що це єдиний об’єкт такого масштабу на території України, будівництво якого відбувається за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Загальна вартість тунелю становить €103 млн. євро плюс 600 млн грн за цінами чотирирічної давнини.

    На думку начальника департаменту безпеки руху «Укрзалізниці» Володимира Крота, робота новозбудованого тунелю позитивно вплине на пропускну спроможність залізничного транспорту, що прямує з України до Європи.

    «Бескидський залізничний тунель, який з’єднує Закарпатську та Львівську області, є міжнародним транспортним коридором, який нині сильно обмежує пропускну спроможність залізниці. Це єдине вузьке місце на залізниці – одна колія. Однак після завершення масштабного будівництва пропускна спроможність тунелю зросте в рази», – наголосив Володимир Крот.

    Нагадаємо, завтра, 10 вересня, учасники міжнародної науково-практичної конференції імені Едуарда Сокола «Безпека руху і наукові засади експертних досліджень транспортних пригод та інженерних споруд» відвідають будівництво залізничного тунелю.

    vgolos.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.