• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • WOG не отримав майже €10 млн за поставку яблучного концентрату
    Опубликовано: 2015-09-09 08:00:00

    Британська компанія «Gray Magnet LTD» заборгувала ТОВ «ВОГ Рітейл» майже €10 млн за поставку яблучного концентрованого соку.

    Згідно з інформацією в Єдиному державному реєстрі судових рішень, компанії уклали договір про поставку товару ще у вересні минулого року. «ВОГ Рітейл» здійснив поставку низки партій яблучного концентрату загальною вартістю €9,97 млн, однак не отримав оплати.

    «ВОГ Рітейл» звернулось до суду, який вирішив, що британська компанія повинна повністю виплати борг.

    Основним видом діяльності «ВОГ Рітейл» є торгівля нафтопродуктами під брендом WOG. 

    За даними ресурсу DueDill , «Gray Magnet LTD» зареєстровано у вересні 2013 року. Директором компанії є поляк Павел Щигель (Pawel Szczygiel). Він також є єдиним власником.

    Ця ж британська компанія боргує за яблучний концентрат €17,8 млн «Західній нафтогазовій компанії», співвласником якої є колишній перший заступник голови правління держкомпанії «Укргазвидобування».

    Як повідомляв ZAXID.NET, британська компанія Gateborg Solutions LTD не розрахувалась зі структурами «Концерну Галнафтогаз» за поставку концентрованого неосвітленого яблучного соку на майже €23,5 млн.

    zaxid.net



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.