• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В уряді заявили про готовність інвесторів вкласти 1 млрд дол. у розвиток українських морських портів
    Опубликовано: 2015-06-08 00:01:00

    Інвестори, які готові інвестувати понад мільярд доларів у розвиток українських морських портів чекають на ухвалення закону щодо приватизації стивідорної діяльності. Про це в інтерв’ю «5 каналу» заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, передає УНН.

    “Нам необхідно завершити приватизацію стивідорної діяльності в наших портах, щоби порти один з одним конкурували. Для цього нам потрібно перемогти негативні бюрократичні явища, які там є, особливо — це перевірки які вкрай негативно впливають на конкурентну здатність наших портів. Також нам треба залучити розумні гроші — це гроші які побудують найсучасніші термінали по перевалці вантажів. Ці гроші є, ці гроші чекають приватизації стивідорної діяльності. Точно, більше мільярда доларів чекає для того, щоб бути проінвестовано в портову стивідорну діяльність. Але треба прийнятти закон, щоб це дозволити”, — заявив Пивоварський.

    Нагадаємо, у Державній службі статистики України повідомили, що обсяг освоєних капітальних інвестицій в Україні у січні-березні 2015 року становив 44,742 млрд грн. Такі показники говорять про зниження обсягів освоєння інвестицій на 14,8% у порівнянні з показниками за аналогічний період 2014 року.

    unn.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.