• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українці пропонують підняти ціни на сигарети
    Опубликовано: 2015-06-02 08:00:00

    Вартість на тютюнові вироби в Україні слід підняти якомога швидше – таким чином, Україна почне виконувати пункти Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

    Таку думку висловили активісти, звернувшись із закликом до Міністра фінансів Наталією Яресько.

    Вони вимагають, якомога швидше підвищити тютюнові акцизи. Раніше в Податковий кодекс вже заклали підвищення акцизів на тютюнові вироби на 26,7%. Однак, на думку активістів, таке підвищення дуже скромне та його занадто довго чекати. Активіст підрахували, що в порівнянні з продуктами сигарети дорожчають занадто повільно – якщо хліб подорожчав на 78%, то сигарети лише на 37%. Як пояснив один з ініціаторів подорожчання, необхідно підвищити вартість сигарет вже з 1 липня. Тоді найдешевші сигарети подорожчають на 2 грн, а більш дорогі на 2,5 грн.

    У середньому, пачка сигарет коштуватиме 17 грн. – це менше, ніж у сусідніх країнах, тому робити з України контрабандний ринок буде невигідно.

    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.