• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нафтогаз і Укрнафта заплутались у 4,3 мільйона
    Опубликовано: 2015-05-29 19:00:00

    За словами голови Наглядової ради «Укрнафти» Пітера Ванхеке, остання в 2014 році заплатила більше 6 мільйонів гривень податків і заборгувала державі лише 1,7 мільярда, а не 6 мільярдів, як це стверджує голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв.

    Про це під час засідання Наглядової ради Укрнафти заявив голова ради Пітер Ванхеке (Peter Vanheke), повідомляє кореспондент Укрінформу.

    «6,128 мільйона - сплачено податків, 1,265 мільйона - чистий прибуток у 2014 році. Те, що ми не платимо податки, це неправда. Платимо», - сказав Ванхеке.

    Він додав, що заборгованість по сплаті податків за 2014 рік становить 1,7 млрд гривень.

    "За нашими розрахункам, наш борг по податкам за 2014 рік - 1,7 мільярда гривень", - пояснив Ванхеке та пообіцяв, що Укрнафта цей борг сплатить.

    Водночас голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв зазначив, що, за його даними, Укрнафта має 6 мільярдів боргів за податковими виплатами.

    «Майже 6 мільярдів гривень - борги Укрнафти по податкам, ми отримали листа від податкової», - зазначив Коболєв.

    За даними Ванхеке, торік дохід Укрнафти склав 27,892 мільярда гривень, з цієї суми 46% припадає на дохід від операцій з нафтою.

    ukrinform.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.