• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Житомирщині запустять перший в Україні завод з утилізації пестицидів
    Опубликовано: 2015-05-25 00:01:00
    У місті Баранівка, що у Житомирській області, запустять перший в Україні завод з утилізації пестицидів, – повідомляє zhzh.info. Завод з утилізації пестицидів Завод з утилізації пестицидів – На початку 2014 року при неповній загрузці завод відвантажив 1100 тонн вторсировини, цьогоріч тільки за десять днів травня – цей показник становив понад 30 тонн, – повідомляють в "Еко Нова". Сьогодні в Україні склалася вкрай складна ситуація з небезпечними відходами, які зазвичай не знешкоджуються та не утилізуються належним чином. За даними експертів, щорічно в країні утворюється близько 500 млн. тонн різних відходів, 1 млн. тонн з яких загрожує здоров’ю та життю українців. Разом з тим загальні обсяги накопичення відходів вже перевищують 14 млрд. тонн.

    Джерело: http://vgolos.zt.ua/page_news.php?id=1450&tbl=news
    © Вголос.zt

    У місті Баранівка, що у Житомирській області, запустять перший в Україні завод з утилізації пестицидів.

    – На початку 2014 року при неповній загрузці завод відвантажив 1100 тонн вторсировини, цьогоріч тільки за десять днів травня – цей показник становив понад 30 тонн, – повідомляють в "Еко Нова".

    Сьогодні в Україні склалася вкрай складна ситуація з небезпечними відходами, які зазвичай не знешкоджуються та не утилізуються належним чином. За даними експертів, щорічно в країні утворюється близько 500 млн. тонн різних відходів, 1 млн. тонн з яких загрожує здоров’ю та життю українців. Разом з тим загальні обсяги накопичення відходів вже перевищують 14 млрд. тонн.

    vgolos.zt.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.