• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ахметов готовий продати ДТЕК
    Опубликовано: 2015-05-06 11:00:00

    Рінат Ахметов готовий продати частину ДТЕК у разі доведення існуючих звинувачень щодо незаконної діяльності.

    Про це заявили у прес-службі ДТЕК.

    Там стверджують, що ніколи не допускали і не допускають антиконкурентних дій на ринках вугілля та виробництва електроенергії, у чому їх звинувачують.

    “Стосовно ДТЕК немає санкцій або розслідувань за фактами порушень даних норм закону. Відповідно до законодавства України, ДТЕК не є монополістом. Всі свої активи ДТЕК придбав у повній відповідності з законом. Проведено оцінку ринкового стану компанії, що підтверджує, що концентрація активів не призводить до монополізації або суттєвого обмеження конкуренції в галузі”, – йдеться в повідомленні.

    У ДТЕК висловили готовність самим ініціювати звернення до Міненерго та Антимонопольного комітету по цьому питанню “щоб раз і на завжди поставити крапку в цій безпідставній дискусії”.

    “У випадку, якщо розслідування доведе, що концентрація активів ДТЕК порушує вимоги закону, існує два можливі рішення відповідно до загальноєвропейської практики: державне регулювання нас як монополіста або продаж частини активів на відкритому конкурсі із залученням міжнародних радників. Ми готові до обох варіантів”, – додали в прес-службі.

    businessua.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.