• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Інформація щодо арешту рахунків МАУ не відповідає дійсності
    Опубликовано: 2014-11-26 16:48:56

    Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заявляє, що інформація щодо арешту рахунків МАУ не відповідає дійсності, та стурбована хвилею публікацій та сюжетів в національних засобах масової інформації, спрямованих на спричинення паніки серед клієнтів, партнерів та контрагентів МАУ, а також завдання збитків та шкоди репутації провідного українського перевізника.

    За 22 роки роботи на ринку авіаційних перевезень авіакомпанія МАУ не давала жодних підстав сумніватися у своїй надійності та відповідальності перед пасажирами, і завжди виконувала свої зобов’язання перед партнерами та контрагентами. Навіть в умовах економічної та політичної кризи МАУ докладає максимальних зусиль для збереження своєї маршрутної мережі, виконує усі заявлені рейси згідно з розкладом та реалізує гнучку та соціально-орієнтовану цінову політики, пропонує пасажирам низку спеціальних тарифів.

    Крім того, в своїй діяльності МАУ неухильно дотримується чинного законодавства України та сумлінно виконує рішення судів.

    Приводом для розповсюдження неправдивої інформації щодо МАУ стала ухвала Господарського суду м. Києва від 18 листопада 2014 року за позовом першого заступника прокурора м. Києва про стягнення з МАУ 5,4 млн. грн., згідно з якою на грошові кошти на одному з рахунків МАУ в АТ «Банк «Фінанси та Кредит» може бути накладено арешт. Дана заборгованість МАУ не визнається і оскаржується в судовому порядку. Рішення по справі наразі не прийняте.

    Авіакомпанія МАУ вважає, що у суду були відсутні підстави для застосування такої норми забезпечення даного позову. У зв’язку з цим 24 листопада 2014 року авіакомпанією МАУ подано відповідну апеляційну скаргу.

    Наразі МАУ продовжує користуватися даним рахунком. але, у разі його можливого арешту, це не призведе до блокування операційної діяльності МАУ та порушення графіку польотів, а також жодним чином не вплине на виконання авіакомпанією своїх зобов’язань перед пасажирами, партнерами та контрагентами.

    Пресс-служба авиакомпании «Международные Авиалинии Украины»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.