• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська залізниця зазнала майже двомільйонних збитків від крадіжок та розкомплектування магістральної інфраструктури
    Опубликовано: 2014-11-20 12:21:39

    Протягом січня-жовтня 2014 року на Львівській магістралі зафіксували 191 крадіжку на загальну суму збитків понад 1 мільйон 936 тисяч гривень. Найбільше страждають від дій зловмисників об’єкти служби колії (89 випадків зі збитками 860 тисячі гривень) і сигналізації та зв’язку (77 випадків, збитки становлять 302 тисячі гривень). 

    Злодії шукають наживи зі здачі кольорового металу, відтак частішають випадки пошкодження та розкрадання залізничної автоматики та елементів верхньої будови колії. За підсумком десяти місяців поточного року кількість крадіжок на Львівській залізниці зросла на 18 випадків (191 випадок проти 173 у 2013 році).

    Залізничники докладають максимум зусиль, аби затримати крадіїв і не допустити злочинів. Відтак, працівники магістралі разом з представниками правоохоронних органів здійснюють регулярні рейди на металобази (понад 100 рейдів від початку 2014 року), у службі воєнізованої охорони залізниці створено 10 оперативних груп, які працюють на дільницях, де скоюють найбільше крадіжок. Також від початку року щодо трьох зловмисників винесено рішення судів, а за фактами крадіжок відкрито 138 кримінальних проваджень.

    Окрім того, цьогоріч на Львівській магістралі зафіксували 49 випадків несанкціонованого втручання в роботу залізниці. Як зазначають у апараті з безпеки руху, більша частина – це фальшиві повідомлення про замінування потягів, вокзалів чи інших об’єктів залізниці.

    Львівська магістраль вкотре нагадує, що такі дії приносять громадянам копійчану вигоду, а зіпсоване чи пошкоджене майно залізниці нищиться на десятки тисяч гривень. Та і це не головне тоді, коли мова йде про величезну загрозу і небезпеку для життя та здоров’я пасажирів та залізничників.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.