• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чутки про аварії на українській АЕС не мають жодних підстав
    Опубликовано: 2013-07-31 20:55:50

    ДП НАЕК «Енергоатом» повідомляє, що інформація стосовно аварії на одній з українських АЕС, яку було розповсюджено в соціальних мережах Польщі та ретрансльовано українськими та закордонними ЗМІ, не має під собою жодних підстав. Десять енергоблоків українських АЕС працюють в штатному режимі, чотири знаходяться у плановому ремонті. Енергоблок №2 Запорізької АЕС до 1 серпня в резерві. Радіаційна, протипожежна та екологічна обстановка на промислових майданчиках АЕС в межах норми.

     

    Підкреслюємо, що підвищення безпеки ядерних об’єктів - напрям, якому приділяється постійна увага. Зокрема 30 липня на Рівненській АЕС підбито підсумки багаторічного партнерства з європейськими країнами у сфері ядерної енергетики за участі представників Єврокомісії.

     

    Ми закликаємо представників преси більш уважно ставитись до повідомлень у соцмережах та у разі потреби звертатися за інформацією до ДП НАЕК «Енергоатом».

     

    Прес-служба



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.