• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У 2006 році залізничні переїзди стануть безпечнішими
    Опубликовано: 2006-01-19 11:24:00

    Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар доручив Державній адміністрації залізничного транспорту (Укрзалізниці) розробити та затвердити протягом січня Програму забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2006 рік.

    Програма, зокрема, передбачатиме такі заходи як переведення залізничних переїздів із категорії „переїзд без чергового” в категорію „переїзд з черговим”, обладнання переїздів категорії „переїзд з черговим” шлагбаумами для перекриття проїжджої частини доріг на всю ширину, введення на залізницях в експлуатацію переїздів, обладнаних системою відеонагляду, облаштування переїздів з автобусним рухом, обладнаних сигналізацією, додатковими секціями з місячно-білим миготливим світлом, облаштування залізничних переїздів з черговими пристроями УКХ радіозв’язку з іншими операторами руху, здійснення капітальних ремонтів переїздів, їх модернізацію тощо.

    Україна посилює безпеку на переїздах у зв’язку із трагічною подією, що сталася на залізничному переїзді у Краснодарському краї (Російська Федерація) у січні ц.р., внаслідок якої загинуло 22 особи.

    Міністерство транспорту та зв’язку України















    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.