• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінтрансзв'язку готове до сильних морозів, які очікуються наступними днями
    Опубликовано: 2006-01-19 10:51:00

    За дорученням Міністра транспорту та зв'язку України Віктора Бондара відсьогодні на підприємствах Мінтрансзв'язку оперативні групи-штаби з реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з несприятливими погодними та кліматичними умовами, будуть працювати в особливому режимі.

    Мінтрансзв'язку вживає додаткових заходів для забезпечення безпеки руху, польотів, судноплавства та охорони праці. Також міністерство посилило контроль за роботою котелень, створило додаткові ремонтні бригади для усунення можливих позаштатних ситуацій на об’єктах енергетичного господарства. Крім того, перевірено наявність резервного палива для роботи котелень та готовність до роботи систем підігріву двигунів транспортних засобів.

    Там, де існує можливість, підприємства переведені на режим економії паливно-енергетичних ресурсів, а об’єкти, які не мають виробничого та соціального значення відключені від енергопостачання. Додатково утеплені двері та вікна виробничих та адміністративних приміщень, об’єктів соціальної та побутової сфери.

    Щоб уникнути небезпеки пожеж, посилено контроль за дотриманням вимог правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних приладів та електроустановок, справністю установок пожежегасіння та сигналізації, утриманням евакуаційних шляхів і виходів у належному стані. Заборонено використання саморобних опалювальних приладів для обігріву приміщень та проведено позапланові інструктажі щодо дотримання  правил пожежної безпеки.

    МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ`ЯЗКУ УКРАЇНИ











    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.