• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінтрансзв’язку проводитиме опитування автоперевізників, щоб запобігти хабарництву та здирництву
    Опубликовано: 2006-01-19 10:48:00

    За дорученням Міністра транспорту та зв’язку України Віктора Бондара Головна державна інспекція на автомобільному транспорті (Головавтотрансінспекція) розробила спеціальні анкети, які будуть видаватися кожному автоперевізнику після проведення його планових або позапланових перевірок. Ці анкети почнуть видавати підприємцям вже найближчим часом.

    Анкетування запроваджується, щоб підвищити відповідальність працівників Головавтотрансінспекції за об’єктивність та якість проведених перевірок. Очікується, що це сприятиме створенню прозорих і відкритих умов при виконанні інспекторами контрольно-наглядових функцій, допоможе подолати хабарництво і корупцію.

    В анкеті викладені питання, відповіді на які дозволяють встановити, наскільки сумлінно інспектори дотримуються вимог законодавства під час перевірок. У разі необхідності перевізник може надати розгорнуте пояснення по кожному пункту анкети, а також висловити свої пропозиції щодо поліпшення діяльності Головавтотрансінспекції.

    Перевізники заповнюватимуть анкети за бажанням.

    Перевірки автоперевізників Головавтотрансінспекція здійснює з метою державного контролю за додержанням суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері автомобільного транспорту загального користування, вимог законодавства про автомобільний транспорт, норм та стандартів, що регулюють організацію перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом загального користування, а також контролю за додержанням ними ліцензійних умов.

    МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ`ЯЗКУ УКРАЇНИ











    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.