• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінтрансзв`язку разом з автоперевізниками підготують нові вимоги до комфортності міжміських автобусів
    Опубликовано: 2005-11-17 12:35:00
    За ініціативою Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників (ВААП) найближчим часом Мінтрансзв`язку підготує нові вимоги до класифікації пасажирських автотранспортних засобів за рівнем комфортності.
    Нові вимоги планується максимально наблизити до діючих європейських стандартів, зокрема визначити перелік необхідного обладнання автобусів (наявність багажних відділень, телевізорів, туалетів, кондиціонерів, обов`язковість надання пасажирам місць для сидіння), що мають право працювати на міжміських внутрішніх маршрутах. Наприклад, у Швейцарії запроваджено зіркову класифікацію автотранспортних засобів. Автобуси, не обладнані певним набором засобів, таких як бойлер для нагріву води, кондиціонер, туалет, відеомонітори, до роботи на маршрутах довжиною понад 100 км не допускаються.
    У дію класифікаційні вимоги будуть вводитися поступово, протягом не менш ніж 3-х років. Повільна імплементація дозволить автоперевізникам планово замінювати автотранспортні засоби. 
     Пасажири отримають якісно новий рівень комфорту. Адже сьогодні на великі відстані люди змушені їздити на не пристосованих автобусах або, навіть, мікроавтобусах.
    Прес-служба МТЗ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.