• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Бондар підписав міжурядову українсько-корейську угоду про торговельне судноплавство
    Опубликовано: 2005-10-21 11:35:00
    20 жовтня ц.р. в Києві була підписана Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Корея про торговельне судноплавство. Від української сторони її підписав Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар, з корейської - Віце-міністр закордонних справ і торгівлі Республіки Корея Ю Мйонг-хван. Підписання відбулось у рамках офіційного візиту Прем’єр-міністра Республіки Корея Й.В. Лі Хе-чхана.
    Робота над проектом Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Корея про торговельне судноплавство велася з 1999 року. Протягом 2000-2004 років сторони декілька разів проводили двосторонні зустрічі експертів з метою підготовки взаємоприйнятного тексту проекту Угоди. У вересні ц.р. проект Угоди був остаточно узгоджений.
    Укладення Угоди про торговельне судноплавство між українським та корейським урядоми - важливий крок для подальшого розвитку перспективних напрямків співпраці у галузі морського судноплавства між нашими країнами, налагодження торговельно-економічних зв’язків, покращення взаємних умов транзиту та перевезень пасажирів і вантажів, зміцнення добросусідських відносин. Ця Угода є частиною двосторонної договірно-правової бази співробітництва в галузі морського транспорту, що створюється.
    ПРЕС-СЛУЖБА
    МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ`ЯЗКУ УКРАЇНИ
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.