• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Київщині партія «УДАР» допомогла місцевій громаді зберегти право на користування мисливськими угіддями
    Опубликовано: 2013-04-01 15:12:24

    Завдяки втручанню народного депутата фракції «УДАР» Віктора Чумака та Київської обласної організації партії у Згурівському районі Київської області вдалося врегулювати конфліктну ситуацію, що виникла між місцевою владою та Українським товариством мисливців та рибалок.

    У своєму зверненні члени УТМР Згурівського району просили Київську обласну організацію партії «УДАР» завадити незаконній передачі в оренду приватній структурі 65 тисяч гектарів мисливських угідь, якими мешканці району вільно користувалися протягом кількох десятиліть. На думку громади, такі плани місцевої влади порушують їхні права та містять корупційну складову.

    Після того, як звернення громади Згурівщини було розглянуто у Комітеті Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, відбулося публічне обговорення питання про закріплення мисливських угідь у Згурівському районі та досягнуто компромісу відповідно до норм чинного законодавства.

    «Мисливські угіддя були збережені для вільного доступу мешканців Згурівського району – так, як це передбачено по закону. Я від імені громади Київщини хочу подякувати особисто голові Комітету ВРУ з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктору Чумаку за сприяння у вирішенні цієї проблеми. Такі добрі справи свідчать про те, що депутати від «УДАРу» не сидять склавши руки, а оперативно реагують на звернення громадян», - зазначив голова Київської обласної організації партії «УДАР» Олег Велікін.

    Прес-служба Київської обласної організації партії «УДАР»

    http://klichko-obl.kiev.ua/?p=3776



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.