• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Выкрутасы на дорогах Киева: что вытворяют киевские водители
    Опубликовано: 2013-03-05 23:33:48

    За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водіїв. Крім того, виявлено 64 пішоходи, які порушували правила дорожнього руху.

    За 5 березня співробітники столичної ДАІ виявили 823 порушення правил дорожнього руху. Про це повідомила прес-служба Державтоінспекції.

    Як зазначили у ДАІ, одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 249 відхилень від правил.

     

    За добу в столиці зареєстровано 3 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких чотири особи отримали травми.


    У столиці зареєстровано одне незаконне заволодіння транспортним засобом. В Дарницькому районі невідомі викрали автомобіль «ВАЗ 21154», 2010 року випуску, червоного кольору. Прийнято міри розшуку.

    5 березня співробітники ДАІ у Дарницькому районі затримали водія автомобіля DAF, який перевозив МАФ без відповідних документів.

    В цьому ж районі за вчинення хуліганських дій затримано чоловіка. Крім того, інспектори ДАІ в Голосіївському районі виявили автомобіль Chevrolet Aveo, що перебував у розшуку, водія даної машини затримано. Для з’ясування всіх обставин порушників доставили до райуправління міліції.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.