• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Хороші авто для України від „РусПромАвто”
    Опубликовано: 2005-05-24 17:10:31
    Київський Авто салон SIA'2005 завжди вирізнявся з переліку виставкових заходів своїм баченням сучасного стану автобудування. Не обійшлося й цього разу. Наразі для „РусПромАвто” SIA'2005 стала прем'єрною для багатьох нових і перспективних моделей компанії.

    Так, завод „ГАЗ” представив нову середню вантажівку „Валдай” – авто для перевезення вантажів у містах. Вантажопідйомність „Валдая” вдвічі більше ніж у „Газелі”. А також позашляховик власного виробництва. Основним завдання презентації для „РусПромАвто” стало вже традиційним - тестування відношення українських автоспоживачів до подібного роду автомобілів.

    ПАЗ пропонує українському ринку автобус малого класу на шасі „Валдая”. Цю модель автобуса будуть виробляти Павловський і Курганський автобусні заводи.

    Автозавод „Урал” розробив нову гамму продукції, вийшовши за межу вузької ніші повнопривідних вантажівок, з яких понад 20% поставляються на експорт і користуються великим попитом в країнах Африки, Азії та Латинської Америки. Яскравим прикладом може стати самоскид „Урал63655” з колісною формулою 8х4.

    Доволі амбітні плани „РусПромАвто” має щодо випуску оновленої „Волги”. За словами генерального директора підприємства „Русские Машины” Ливадченко О.О.: „Це буде Крайслер у 150 кінських сил”. У цій моделі планується повністю змінити мости, салон і оптику, модернізувати коробку передач. Ринкова ціна „нової” „Волги” буде коливатися між 8500 та 9000 доларами США.
    Офіційним дистрибютором холдингу "РусПромАвто" в Україні є корпорація "Автоинвестстрой" (АИС)

    Довідка До холдингу „РусПромАвто” входять 15 промислових підприємств, серед яких: «ГАЗ», «Павловский Автобус», «Автомобильный завод «Урал», «Автодизель» (ЯМЗ), «Ликинский Автобус», «Тверской экскаваторный завод», Ярославські заводи дизельної і паливної апаратури та інші. 20% з усіх експортних поставок холдингу відправляється в Україну. За останні 2 роки їх об'єм зріс у два рази і склав $115 млн.
    ElcomartNews

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.