• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мін’юст взяв участь у Міжнародному симпозіумі з питань верховенства права
    Опубликовано: 2005-11-17 09:45:00
    Міжнародний симпозіум з питань верховенства права, який пройшов у Вашингтоні, організувала Американська асоціація адвокатів. У заході взяли участь представники державних та неурядових організацій різних країн світу. Про це прес-службі повідомив директор Департаменту законодавства про правосуддя, правоохоронну діяльність та боротьбу зі злочинністю Руслан Рябошапка, який брав участь у симпозіумі.
     За словами Руслана Рябошапки, учасники мали на меті обмінятися думками щодо проблем забезпечення верховенства права. На симпозіумі обговорили шляхи покращання ситуації у цій сфері, чинники, що сприяють утвердженню верховенства права. Зазначалось, що верховенство права є надзвичайно важливою складовою у системі захисту прав і свобод людини, функціонування економіки, запобігання конфліктів у суспільстві, а також у зміцненні громадянського миру. Серед основних загроз забезпечення верховенства права учасники, зокрема, визначили корупцію. Вони підкреслили, що у той час, як верховенство права обумовлює розвиток держави і суспільства, корупція їх руйнує. 
    Руслан Рябошапка зазначив, що результати симпозіуму будуть враховані під час здійснення законопроектної роботи Міністерством юстиції України, завданням якого є участь у забезпеченні верховенства права, зокрема, через реалізацію державної правової політики.
    Прес-служба Мін\'юсту


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.