• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Повідомлення ДПА України
    Опубликовано: 2006-01-13 11:41:00

    Затверджено зміни

    до Положення про порядок подання та розгляду скарг платників податків органами державної податкової служби

    Набув чинності  наказ ДПА України від 16.12.2005 №578 “Про затвердження Змін до Положення про порядок подання та розгляду скарг платників податків органами державної податкової служби”.

    Наказ видано з метою удосконалення процедури оскарження рішень податкових органів та використання платниками податків при поданні до органів державної податкової служби скарг (заяв) на податкові повідомлення – рішення про визначені суми податкових зобов’язань і на рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій, а посадовими особами органів державної податкової служби – при розгляді скарг (заяв) платників податків.

    Наказ ДПА України від 16.12.2005 №578 “Про затвердження Змін до Положення про порядок подання та розгляду скарг платників податків органами державної податкової служби”, який зареєстровано в  Міністерство юстиції України 29 грудня 2005 року за №1589/11869,  та коментар директора Департаменту апеляцій ДПА України  Лонюка І.І. щодо його застосування,  буде розміщено на офіційному веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) та опубліковано у виданнях “Вісник податкової служби України” й “Податковий, банківський, митний КОНСУЛЬТАНТ”.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.